Pályázat

Aiss Technologies Korlátolt Felelősségű Társaság
Felhívás azonosító jele:
GINOP-8.1.3/B-17

Project tartalmának bemutatása:
Az Aiss Technologies Kft. a nagy ügyfélforgalmú, főleg kereskedelmi célú üzletterek (in-store) digitális tartalomkezelő megoldásainak specialistája. Az Aiss rendszerei egy időben teszik lehetővé akár több ezer digitális képernyő hatékony menedzselését valamint érintő képernyőkön keresztül az ügyfélkiszolgálási folyamatok gyors kezelését. Megoldásaink használatával Ügyfeleink jelentősen csökkenthetik nyomdai, HR és retail hirdetési költségeiket, valamint növelhetik az értékesítés hatékonyságát.

A projekt célja:
Ügyfélkiszolgálási folyamatok érintőképernyőn keresztül történő gyors kezelésének fejlesztése és a nemzetközi piacra jutás támogatása

Projekt tervezett befejezési dátuma:
2024. december

Szerződött támogatás összege:
350.000.000 Ft

 

Felhívás azonosító jele:
GINOP-5.2.4.-16-2016-00170

A projekt címe: AISS Gyakornoki program
A szerződött támogatás összege: 21,39 millió Forint
A támogatás mértéke: 100%
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. február 06.

Projekt tartalmának bemutatása:
A GINOP-5.2.4.-16 pályázatban történő részvétellel kettős célja van vállalatunknak. Egyrészt a pályázat adta támogatással szeretnénk a jelenlegi állományunkat fejleszteni, másrészt a gyakornoki program lehetőséget biztosít arra, hogy a jelenleg még kölcsönzésben működtetett csapatot idővel felváltsuk saját alkalmazottakkal. Ez természetesen azt jelenti, hogy a támogatott időszakon túl, nem a minimális időtartamú tovább foglalkoztatásban, hanem a gyakornokok fő állásba vételében, és hosszú távú alkalmazásában vagyunk érdekeltek. Cégünknél jelenleg is bevett gyakorlat a diákok illetve a gyakornokok fogadása, jelenleg is van mindkettőre példa. A gyakornoki programban résztvevő kollégák (10 Fő) a minimum 9+4,5 hónap alatt lehetőséget kapnak arra, hogy nemzetközi projekteken dolgozhassanak, napi szinten használhassanak idegen nyelvet, megismerjék a nagy nemzetközi vállalatok követelményeit és természetesen, ami a legfontosabb, hogy a programot követően további munkalehetőséget is biztosít a vállalat számukra. E célhoz járulnak hozzá a projekt keretében beszerezni kívánt eszközök is. A gyakornoki program megvalósulása segíti a fiatalok munkatapasztalat szerzését, támogatva a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését. Gyakornokként a fiatalok valódi munkatapasztalatot szerezhetnek, ezáltal javul foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik.